Føl dig lækker

 

Jeg elsker, når jeg synes jeg ser godt ud. Som 1966'er (jep, over 50) er det ikke heeelt så nemt som i 17-års alderen, hvor man var ude hele natten fredag og lørdag, sov omkring 1½ time og frisk gik i gang med fysikrapporten og blækmatematikken.

Men det skal ikke forhindre mig i at prøve! Jeg er ikke gået på kniven endnu, og har kun prøvet Botox 1 gang for et år siden. Det kommer nok på et tidspunkt - indtil da deler jeg mine oplevelser og erfaringer om hvad der virker af de lidt mindre invasive behandlinger.

 

Og ranker i øvrigt bare ryggen og lader som om ethvert look totalt var meningen.

October 20, 2018

Når man har fået taget lidt afklædte billeder, og poster dem offentligt, hvad er man så? Insta-hoe? Empowered feminist? Lidt desperat?

Det her, syntes jeg, var en pissegod indledning til et pissegodt indlæg. Indtil jeg læste teksten igen 4 dage efter. Og pludselig fandt...

October 3, 2018

Lige for tiden er jeg i gang med at teste Japansk facelift ... jeg skal til min tredje ud af 5 behandlinger i dag. Allerede efter første gang svor jeg, at det var den bedste behandling, jeg nogensinde havde prøvet. Det er i hvert fald den allermest behagelige!

Japansk f...

September 7, 2018

Jeg ryger. Jeg drikker. Jeg går i solen og glemmer solcreme - mellem 12 og 15. Jeg spiser kulhydrater, syreholdig kost og fritter med trøffelmayo. Ja, så ryger jeg hverken overdrevet eller hver dag, og jeg drikker ikke, så jeg vælter rundt - men det her er alle sammen...

August 29, 2018

Smilet er megastort, når jeg lige har været hos frisøren. Det er enkelt, og det er måske en kvindeting. Men det virker. Forkæl dig selv hos din frisør - du er glad 1 måned efter.

May 18, 2018

Hvorfor skal du egentlig prøve at få taget boudoirbilleder? Kort fortalt? For at have en fest, lære at nyde dig selv – og sætte dig selv lidt fri.

April 22, 2018

Jeg er ikke klar til kniven.

Mine øjenlåg er noget tungere end for 25 år siden, og de hænger især længere nedad ude i yderste øjenkrog. Mundvigene også en anelse - heldigvis smiler og griner jeg meget, og så opdages det ikke med det samme. De arrogante småvrede rynker m...

Please reload

KONTAKT 

© 2018 af  Hannah Lund. Design Le Lyhne Fischer.
Billeder Christina Birch & Hannah Lund

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Snapchat Icon