top of page
  • Hannah Lund

Fordi jeg har lyst

Opdateret: 31. jan. 2020


Hannah Lund boudoir Charlotte Trippetti

Når man har fået taget lidt afklædte billeder, og poster dem offentligt, hvad er man så? Insta-hoe? Empowered feminist? Lidt desperat?

Det her, syntes jeg, var en pissegod indledning til et pissegodt indlæg. Indtil jeg læste teksten igen 4 dage efter. Og pludselig fandt ud af, at jeg lød som en bitterfisse. Der kom trampende med høtyv, fakler og banner og messede i takt. Så jeg måtte lige nørkle med teksten igen. Lave noget om til Fun facts og ligesom tage brodden lidt af, ikk?

Jeg har nemlig fået taget en ny serie boudoir-fotos af Charlotte Trippetti. De er superflotte, synes jeg - og jeg vil da i hvert fald vise dem frem.

For Charlotte Trippetti er simpelthen genial til at få dig til at se bedst muligt ud. Du har det virkelig sjovt, mens du får taget billederne - jeg grinede næsten konstant under fotoshootet. Charlotte giver dig præcise instruktioner, om hvordan du lige anbringer en arm, et ben, din hage, din hånd, så du ser lækker ud på billederne. Du er tryg hele vejen igennem ... og bliver glad bagefter!

Baggrunden for netop disse billeder er, at ikke særligt mange runde/kurvede/småfede (vælg selv dit adjektiv) får taget den slags billeder. Fordi de tvivler på, at de kommer til at se pæne ud. Især, når der ikke er noget tøj til at skjule fedtansamlingerne. Tadaa - her kommer jeg så flyvende ind som en vaskeægte heltinde, der tør vise, at det altså godt kan lade sig gøre. Mere præcist, det tør jeg, fordi det er Charlotte, der håndterer kamera og fotoshoot.

Så hvornår er det så, at man kan vise sine smarte nye billeder frem? Uden at blive sat i bås? Her havde min oprindelige tekst en masse samfundsdebatterende indslag, der egentlig gik på, at jeg er irriteret over, at skulle finde på en "undskyldning" for at vise mine billeder. Være body-positive og age-positive (fylder 52 om mindre end en uge). Og alligevel prøvede jeg at retfærdiggøre mig selv. Åndssvagt og lidt hidsigt, da jeg læste det. Jeg lød som en indtørret dansklærer.

Derfor gør jeg det lige meget kortere:

Jeg kan rigtigt godt lide billederne.

Jeg blev umådeligt og behageligt overrasket over at se, hvor appetitlig og tiltrækkende, jeg ser ud på dem.

Jeg er ligeglad med, om jeg har en "undskyldning" for at have fået taget dem, for jeg er ikke ydmyg eller beskeden.

Sæt mig i bås, hvis du vil - de bliver vist,

fordi jeg har lyst.

 

Fun fact. MILFs & Dansk Indkøbs- og Logistik Forum

Når jeg er på Pornhub (ja, selvfølgelig er jeg det. Det er du nok også, når du lige husker efter) så har jeg observeret, at kvinder i høj grad opdeles efter alder og placering i den reproduktive cyklus. Nu er det her jo en platform, der servicerer folks fantasier. Så det er ikke underligt, at der er kategorier, for at man hurtigt kan finde, hvad man skal bruge til de næste 4,5 minut. På Gayporn er kategorierne/beskrivelserne dog langt mere på type. Begreberne MILF (Mum-I'd-Like-to-Fuck) og GILF (Grandma-I'd-Like-to-Fuck) har nærmest ikke et mandligt modstykke. Søger du på DILF, er de første hits på Dansk Indkøbs- og Logistik Forum, før der et stykke nede kommer en engelsk definition på Dad-I'd-Like osv. GILF kunne jo ligeså vel stå for Grandpa ... men sådan er det slet ikke defineret i Urban Dictionary. Det synes jeg er lidt underligt, faktisk. Som om, man som mor eller bedstemor ikke automatisk er attraktiv længere?

Her vil jeg godt lige indskyde, at jeg ikke er i gang med at stemple eller sværte nogen som helst mænd. De her definitioner kommer fra samfundsnormer, og den slags tager utroligt lang tid at ændre. De bliver slet ikke ændret, hvis man ikke tager dem frem og vurderer dem fra gang til anden. Så det er bare en Fun fact.

 

bottom of page