top of page
  • Hannah Lund

CPHJunkie fejrer 1 år: Tag din hippe veninde med på telefonen


Den bedste Københavner-app fejrer 1 år med over 100.000 brugere – den er vanedannende. Og gratis. Hent Copenhagen Junkie til din telefon. Jo før, jo bedre.

Copenhagen Junkie - the app

Er du den, der lige tjekker med en særlig ven eller veninde, før du planlægger en tur i byen? For at komme de lidt anderledes og lækre steder hen? Så skal du fluks downloade Copenhagen Junkie-app'en., der blev lanceret for præcis et år siden i dag. En fed app, hvor du ikke løber nogen risiko for at blive guidet til traditionelle overfyldte steder, hvis ambitioner på kvaliteten er at gå efter Jensens Bøfhus-niveauet.

Nix – det er nemlig alle de steder, du ville ønske, du instagrammede fra, når du nu endelig har tid til at have det skægt i byen. Der, hvor du gerne vil ses, og der, hvor du er supertilfreds med maden, drikkevarerne, betjeningen og den cool atmosfære.

Copenhagen Junkie er nemlig noget så usædvanligt som en dybt personlig app. Her får du Marianne Gammelgaards egne favoritter i kategorierne SEE, EAT, DRINK, REHABS, DO og BEAUTY FIX. Stederne kan ikke betale for at komme på app’en – de kommer kun med, hvis Marianne kan lide dem. Hint: Dårlig service, urimelige priser og inferiør kvalitet diskvalificerer fra starten. Men både det dyre og gode sted er med – og det billige med den fede stemning. Bare ikke dem, der sjusker og blæser på kunderne. Eller de ligegyldige.

Marianne står bag den meget succesrige blog CphStories– og med app'en har hun delt ud af alt, hvad hun ved om sit eget hood: København. Jeg har selv været med som gæst nogle af stederne, og det har været enormt sjovt. Ingen grund til at lyve her, selvfølgelig er det da en total fornøjelse at rende rundt og teste lækre oplevelser.

Launch Party Copenhagen Junkie Marianne Gammelgaard og Hannah Lund

Faktisk utroligt lækkert design?!

App’en blev hentet af vildt mange allerede fra starten, og har rundet over 100.000 brugere efter 1 år. Der er ingen grund til, at du ikke skal gøre det samme. Gratis, virkelig fede tips, særlige tilbud hos stederne og et megalækkert design – hvad vil du mere have?

Copenhagen Junkie er på engelsk, for den er både beregnet til danskere og udenlandske turister, der ikke liiige har lært vores vokaler endnu. Det betyder ikke noget, for vi kan alle sammen rigeligt engelsk til det her.

Nap den her på din telefon – og få en genial oplevelse, næste gang du er i København.

bottom of page