top of page
  • Hannah Lund

Nyt hår - større smil


Er det banalt at holde af sin frisør? Næ, det synes jeg ikke. Jeg glæder mig meget - rigtigt meget - hver gang jeg skal til min frisør og have farvet udvoksningerne. Det har samme effekt på mig, som hvis jeg fik lavet en ansigtsløftning. Næsten. Og noget nemmere og billigere. En lille hverdagsting, der gør resten af dagen dejlig. For når det er helt lyst, så fjerner det år, træthed og bekymringer fra ansigtet, som bare skinner lidt mere. Nu er mit hår lyst, men du får nøjagtig samme effekt, hvis dit hår er en anden farve.

Min frisør er Linda Lykke Stensborg i Helsingør - hun har skønhedsklinikken Lykke og Velvære. Din frisør er garanteret også god, men Linda kan 2 ting, som jeg ikke ser andre steder. 1: Hun kan det hele, så jeg kan få det hele - ansigtsbehandlinger, negle, vokset ben, massage, pedicure osv. Man er altid eneste kunde, så man faktisk kan ligge med sølvpapir i håret og savle på gulvet under massagen. Det har jeg gjort. 2: Hun holder hårdnakket på, at selv om det er dejligt at se skøn ud udenpå, så nytter det intet, hvis ikke du fodrer skønheden indefra: olie, vitaminer, sund livsstil. Her er der friskpresset juice, mandler og chokolade til gæsterne i klinikken.

Og så er hun nysgerrig. Alt hvad der kommer på markedet, tester hun og finder ud af, om det er værd at anbefale. F.eks var det Linda, der fandt de perfekte og rimeligt prissatte clip-on extensions til mig.

Hun har også tvunget mig på Sugarbear Hair Vitamins - for, før vi går videre - nej, gu' er min hårfarve sgu da ej "naturlig". Jeg er lys, endda rigtigt lys, som udgangspunkt, hvilket barndommens billeder kan bevise. Men efter hver graviditet og fødsel er grundfarven lidt mørkere, og jeg kan kan altså godt lide det helt lyst. Der er den lillebitte udfordring, at det er møghårdt for håret, selv om det kun er udvoksningerne, der farves. En gang knækkede det faktisk helt af på baghovedet, (efter et besøg hos en anden frisør), og jeg udviklede snedige hentehårsfrisurer for at skjule mit ca 1 cm lange hår.

Der har Linda hovedansvaret for, at jeg har nogenlunde ordentligt hår i dag. Vi prøvede på et tidspunkt, kort, rigtige extensions med tape. Kort, fordi jeg ikke kunne holde fornemmelsen ud, og i øvrigt har børn i den alder, hvor der stadig kan komme lus med hjem. Skriiiig. I stedet søgte hun, og fandt Bounce Bounce extensions i nøjagtig min farve. Det tager ca. 1 minut at tage dem på, og 15 sekunder at tage dem af. Virkelig genialt til når man er lidt bekymret og egentlig gerne ville se pæn ud på landsdækkende morgenfjernsyn. Og jeg har stadig friheden til at have mit eget hår, når jeg hellere vil det. Elsker variationsmuligheder.

Sugarbear hair vitaminerne virker faktisk, især med dette Pro tip: Du skal tage dem. De virker ikke, hvis ikke du tager dem ... Jeg startede med 1 dejlig stor dåse, der smager GODT. Orker bare ikke de kosttilskud, der lugter og smager som dyrefoder og urtekusse. Sugarbear Hair Vitamins smager af vingummi og er selvfølgelig uden dyretest, gluten, soya og gelatine. Meget hurtigt fik jeg bedre hårvækst og stærkere negle. Så derfor holdt jeg selvfølgelig nærigt op med at spise dem. 3 måneder efter begyndte det at halte lidt igen ... og jeg var klar til at skyde skylden på alt og alle. Indtil jeg kom i tanker om, hvad der vist nok var årsagen. Erfaring og uddannelse er ingen forhindring for almindelig dumhed. Anyway, jeg er back on track og får mere og mere fyldigt hår.

Pointen med alt det her? Du vil også være glad for at se dig selv i spejlet? Det kan være så enkelt som at finde dig den bedste frisør (eller nap Linda, hvis du kan få tid) - en frisør, der farver dig perfekt, giver fed kur, og tørrer og styler håret bagefter.

Ren nydelse!!

Comments


bottom of page