top of page
  • Hannah Lund

Flyvende start på cocktail-diæten - bh'en skal hægtes 2 takker længere inde


Efter ca. 10 dage på cocktail-diæten er jeg ved godt mod :-) og glad og tilfreds.

Jeg har spist middag ude 3 gange (Bazaar, Karma Sushi og Guldgrillen), frokost 1 gang på &Traditions courtyard café og har haft take-away fra Karma Sushi 1 gang.

Jeg har drukket 5 cocktails og 2 glas god champagne. Og næsten en kande øl. Og 3-4 glas vin.

Så jeg havde egentlig ikke forventet, at jeg nu skal hægte bh'en 2 takker længere inde ... 2½-3 cm ca ... men det skal jeg.

Har masser af smil til omverdenen, overskud af energi og omtrent samme mængde rynker i ansigtet, som før jeg gik i gang.

Det lader faktisk til, at cocktail-diæten fungerer helt utroligt godt, så jeg vil straks skynde mig at hjælpe jer med at komme i gang selv ved at lokke med endnu to fænomenale cocktails.

Denne gang er den fra Ulrich Deleuran Steffensen, bartender med adskillige medaljer inden for vesten. Han driver curiousbartender på instagram og The Bartenders Storybook på facebook. Jeg mødte ham første gang på 1105, hvor jeg var ved at lære mine niecer og deres veninder at drikke cocktails. Ulrich var bare langt ud over, hvad man forventer sig af en bartender. Han hev ingredienser frem, så vi kunne lære at skelne dem i drinks, fortalte og forklarede og delte venligt opskriften på min favorit fra den aften. Og sørme, om han ikke også gav min ene niece et job derinde. Med andre ord, en type man venneanmoder på ca 4 sekunder.

Hans cocktails? Tja, jeg er ikke den eneste, der synes de er supertiltrækkende ... spørg bare dommerne i alle de bartender- og cocktailkonkurrencer, han har deltaget i. Her kommer 2 enkle, der passer så strålende til at bruge nytårsingredienserne i køleskabet op. Og smager vidunderligt!! Du får 2 flere af Ulrichs opskrifter senere på måneden.

Det skal du bruge til Clover club 4 cl gin 3 cl frisk citronsaft 2 cl sukkersirup 6 friske hindbær - plus et par til pynt 1 æggehvide

Sådan laver du Clover club

Det er så enkelt. Du smider alle ingredienser i en shaker - og shaker det hårdt. Faktisk så hårdt, at æggehviden skummer. Læg kræfterne i! Derefter sier du i en meget fintmasket si det hele op i et glas - allerhelst et coupéglas, som har form som det på billedet. Pynt med friske hindbær - og nyd det!

Det skal du bruge til Champagnecocktail

2 cl abrikoslikør 1 sukkerknald

1 appelsin (usprøjtet) Nok champagne til at fylde dit glas Sådan laver du Champagnecocktail

Tag sukkerknalden og gnid alle siderne af den på skallen af en appelsin.

Smid sukkerknalden i et champagneglas.

Hæld abrikoslikør på - og fyld glasset op med champagne.

Nyd det!

bottom of page