top of page
  • Hannah Lund

Bloody Mary mixer. SLET ikke jomfru. Opskrift på din helt egen stærke og billige mixer

Opdateret: 17. jan. 2020


Jeg elsker Bloody Mary. Når den er lavet rigtigt. Den skal være stærk og fuld af rund, kraftig smag. Ellers kan det være lige meget. Der er mange sørgelige tynde varianter, endda som jeg har oplevet at få serveret på en restaurant. Ren tomatjuice uden noget ... det er kun et lille suk værd. Derfor laver jeg min egen mixer, og det er ikke for børn. Som i slet ikke.

De små dåser, man kan købe med færdigblandet mixer smager ret godt, men de er simpelthen tarveligt dyre. Nu giver jeg dig opskriften på min mixer, som selvfølgelig får det til at smage meget bedre. Og så kan du både drikke løs og skinne i gloriens selvretfærdige lys over alle de penge, du har sparet.

Dem kan du så bruge på vodka, jo.

Bloody Mary mixer opskrift - Det skal du bruge

Denne portion passer til i alt ca. 2 L tomatjuice.

Kan holde et pænt stykke tid i køleskabet.

3 strøgne spsk dijonsennep 3 strøgne spsk worchestershiresauce 1 spsk frisk reven peberrod 1 ærtestor kugle wasabi 15 ml stærk sauce (fx Tabasco) 1,2 dl citronsaft og/eller limesaft – jeg tager, hvad jeg har, men lidt af hvert. 2 spsk vand (haha ... jeg ved det godt, men det skal i, for at gøre den lidt mere flydende) 1 spsk eddike 2 tsk sellerisalt 1 tsk stødt sort peber

Bloody Mary mixer opskrift - Sådan gør du

Alt blendes grundigt – og så er den klar til brug. Lynhurtigt, ikke?

Og nu til selve din Bloody Mary - Jeg bruger 1-2 spsk mixer til ca. 2 dl tomatjuice. Tilføj vodka efter ivrighed.

Nyd det!

Kærlig hilsen

Hannah Lund

bottom of page