• Hannah Lund

Perfekt hollandaise - hver gang. Her er den bedste opskrift


Mine hollandaiser har drillet før. Når jeg skulle se smart ud i køkkenet, mens vennerne stod forventningsfulde med champagneglassene i hånden ... og den bare aldrig blev tyk. Skilte lidt. Så jeg kunne hælde gulligt vand med klumper på tallerknerne.

Der er et simpelt trick, og så bliver den rigtigt god hver eneste gang..

Det skal du bruge:

Hollandaise til 2-3 personer:

2 æggeblommer 4 spsk citronsaft 200g smør Salt & peber Reven skal af ca ½ citron

Sådan gør du: Find et højt smalt bæger, der lige passer til din stavblender.

Ja, det var tricket, resten er bare helt almindelig trin for trin opskrift.

Smelt smørret ved svag varme, og tag gryden af blusset.

Læg æggeblommerne i et højt bæger - jeg siger det igen: det høje smalle bæger er din forsikring for at hollandaisen bliver cremet og lækker og ikke skiller!

Krydr blommerne med 4 spsk citronsaft plus salt og peber. Giv dem en tur med din stavblender.

Hæld det smeltede smør i en tynd stråle ned til æg og citron, mens du hele tiden pisker med stavblenderen.

Kom den fintrevne citronskal i og rør rundt – done!

Pocherede æg - i tvivl? Sådan får du dem perfekte

Hollandaise skal du tit bruge til pocherede æg - så nu vi er i gang med drilagtige opskrifter, så får du mine tricks i opskrifterne på perfekte og nemme pocherede æg

.

#opskrift #æg #hollandaise #pocheretægsådan #danskmad #originaltdansklandkøkken #hollandaisemedsucces #perfekthollandaiseopskrift #nemhollandaiseopskrift #bedstehollandaiseopskrift

KONTAKT 

© 2018 af  Hannah Lund. Design Le Lyhne Fischer.
Billeder Christina Birch & Hannah Lund

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Snapchat Icon