top of page
Nyd det nu!
​
Jeg har sat mig for at nyde livet max. Mad, drikke og gode oplevelser. Have det sjovt, egentlig. Give dig opskrifter på historisk autentisk dansk mad, fortælle dig om ting, der optager mig. Følg mig her på Nyddetnu, hvis du vil være med.
​
Vil du spørge mig om noget? Skriv venligt og imødekommende på hannah@bloodyamateurs.dk - så får du hurtigt svar!

Søg


Mors rombudding - den bedste opskrift på den mest syndige dessert
Rombuddingen smager bare røvgodt. Det her er en af mine absolutte yndlingsdesserter. En rigtig crowd-pleaser
Hannah Lund
14. dec. 20192 min læsning


Appelsinmarmelade - God. Opskrift på lækker gammeldags marmelade
Her er den bedste opskrift af mange på appelsinmarmelade fra de gamle håndskrevne opskriftsbøger.
Hannah Lund
14. dec. 20192 min læsning


Russisk omelet - opskrift på den lækreste vinterdessert
Opskrift på den helt rigtige luksuriøse og elegante vinterdessert! Når stearinlysene er tændte og gæsternes glade snakker, går du i gang
Hannah Lund
14. dec. 20192 min læsning


Brun lagkage med smørcreme - opskrift på kagen til vinter og jul
Vi er i december nu, det bliver dårligt mørkere end denne tid på året. Koldt er det også. Det er denne sæson, hvor vi skal tænde...
Hannah Lund
14. dec. 20192 min læsning


Små grise - opskrift på natmad, snack, frokost
Til den her opskrift på små grise behøver du bestemt ikke vælge kød med lav fedtprocent. Der er heller ingen grund til at spare på smørret.
Hannah Lund
1. dec. 20192 min læsning


Guld ToGo – tag den ægte vare med hjem
GuldToGo er jo lige dét, vi har savnet. Det kan altså ikke være burgere eller pizza, hver eneste gang, man er for træt eller travl til at la
Hannah Lund
30. sep. 20194 min læsning


Sommerens skarpeste kartoffelsalat - opskriften på en gudespise
Harlekinsalaten er ikke bare spist af min oldemor og min farmor - lige netop den her har været på bordet hver sommer, siden jeg var lille pi
Hannah Lund
19. jun. 20192 min læsning


Påskeopskrift - Johannes Æblesild. En ægte gammel dansk familieopskrift.
Familieopskriften. Johannes sild. Ikke skyggen af creme fraiche Oldemors og Moster Ingrids kusine Johanne lavede æblesild for 100 år...
Hannah Lund
12. apr. 20193 min læsning


Du ka'tte la' mig vær' - opskrift på citrondessert fra det danske landkøkken
Det er ikke helt citronfromage - Tænk citrongul guf med vanille-flødeskum. Lidt skarpere i smagen, Præcis, som vi bedst kan lide det. Hold o
Hannah Lund
11. apr. 20191 min læsning


Pocheret friteret æg - få opskriften på æg frit, som min familie lavede dem for 100 år siden
Pocherede, friterede æg på et brændefyret komfur? Det ser du ellers kun på de skarpeste danske restauranter. Hvis Anna og Ingrid kunne med d
Hannah Lund
11. apr. 20192 min læsning


Nemme pocherede æg og endnu nemmere hollandaise til gammel dansk frokostret.
Mange tror, at dansk mad før i tiden ... det er sådan noget, der smager ret fadt. Grød. Ukrydrede farsretter. Dampede roer. Glæd dig -...
Hannah Lund
3. mar. 20192 min læsning


Den danske sang er en ung blond pige. Som elsker hjemmelavet medisterpølse
På Fyn, i Odense, blev medisterpølsen anset for at være god nok til Juleaften. Der er også kælet for detaljerne, og krydringen - og hvert hu
Hannah Lund
20. dec. 20183 min læsning


Æblesild uden creme fraiche. Som Johanne lavede dem selv for 100 år siden. Her er den gamle danske f
Oldemors og Moster Ingrids kusine Johanne lavede æblesild, og helt uden créme fraiche. De er elegante, friske og lette i smagen. Det er jo f
Hannah Lund
18. dec. 20183 min læsning


Rosinmarmelade. Jep, det er en ting. FÃ¥ den gamle familieopskrift
Synd, synd synd - for det er da en af de lækreste ting, jeg har hygget mig med i køkkenet. Det er supernemt, så du skal endelig gå i gang.
E
Hannah Lund
28. nov. 20182 min læsning


Leverpostej! Battle! Vinderopskriften fra foredraget.
Hvem var den driftigste landbokvinde med den bedste gamle opskrift på leverpostej? Få opskriften på vinderen her.
Hannah Lund
30. okt. 20183 min læsning


Guldkroen. Mit shapewear sprak næsten ved den salige duft af ristet gris
Der var mange skiver flæsk, 7-8 stykker, og de var perfekte. Sprøde, gyldne, knasende, præcist saltede og endda en smule saftige i kødet. Ka
Hannah Lund
14. okt. 20183 min læsning


Romkugler - opskriften på, hvordan de spiste romkugler for 75 år siden!! Med ægte rom, selvfølgelig
Lav originale romkugler fra det danske landkøkken. Nemt hurtigt, smager GODT Vi elsker slik. De elskede slik. Her kommer opskrifter på slik,
Hannah Lund
9. sep. 20182 min læsning


Bøf Lindstrøm. Opskrift: Sådan lokker du en ekstra bid ned til din danske søndagsfrokost.
Min lange søn stod på lur, da vi lavede Bøf Lindstrøm til foto til kogebogen, og det lykkedes ham uden problemer at fortære 3 store i rap. M
Hannah Lund
2. sep. 20182 min læsning


Perfekt hollandaise - hver gang. Her er den bedste opskrift
Mine hollandaiser har drillet før. Når jeg skulle se smart ud i køkkenet, mens vennerne stod forventningsfulde med champagneglassene i...
Hannah Lund
22. apr. 20181 min læsning


Pocherede æg - Bedste rigtige opskrift og bedste nemme opskrift
Pocherede æg - sådan Da jeg første gang skulle lave æggeretter i min bog 1900 Til bords, måtte erkende, at jeg faktisk ikke var særlig...
Hannah Lund
22. apr. 20182 min læsning
bottom of page

.png)
