Nyd det nu!
Jeg har sat mig for at nyde livet max. Mad, drikke og gode oplevelser. Have det sjovt, egentlig. Give dig opskrifter på historisk autentisk dansk mad, fortælle dig om ting, der optager mig. Følg mig her på Nyddetnu, hvis du vil være med.
Vil du spørge mig om noget? Skriv venligt og imødekommende på hannah@bloodyamateurs.dk - så får du hurtigt svar!
12 opskrifter til en gammeldags dansk jul
2-øres brød – svinefedtet er den dejlige hemmelighed! Få opskriften fra år 1902
Punsch - Moster Agnes & Madam Petersens opskrift fra ca 1930
Prins Pücklers fromage - sprut, fløde, bær og sukker! Opskrift på enkel dessert fra 1860
Kærnemælkstvebakker - gammel dansk opskrift
Nougatfromage - opskrift på vidunderlige mundfulde fra 1930
Min tipoldemors sandkage - dansk opskrift fra 1860
Græskarmarmelade – opskrift på lækkert vintersyltetøj til brød, ost og kød
Julekage - opskrift på gammeldags julekage fra 1900
Mors rombudding - den bedste opskrift på den mest syndige dessert
Appelsinmarmelade - God. Opskrift på lækker gammeldags marmelade
Russisk omelet - opskrift på den lækreste vinterdessert
Bedre end gennemsnitlig sex-chokoladesmåkager
Degnebøf. Stegt flæsk, som du aldrig har prøvet det før
Tante Bines pærer
Ølbrygning, hemmeligheder og lidt hverdagssexisme
Brune kager. Tipoldemor Dortheas opskrift
Sennepspickles. Lidt stærke, ret sprøde, meget farvestrålende. Her får du opskriften.